Yritys

Pirtakka Veljekset Hälikkä Ay on perustettu vuonna 1975

Yritys

vuodet 1975-2012

Huonekalujen valmistus

Pirtakka valmisti korkealaatuisia huonekaluja suomalaisille 35 vuoden ajan. Yritys tunnettiin tuotteiden korkean laadun lisäksi laajasta, asiakkaiden tarpeiden mukaan aktiivisesti muuttuvasta mallistosta. Tuotteita valmistettiin myös mittatilauksena, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yritys työllisti parhaimmillaan lähes viisikymmentä henkilöä.

Pirtakka aloitti huonekalujen valmistuksen vuonna 1975 valmistamalla kaappikelloja ja perinteisiä pirtinkalustoja. Vuosien kuluessa tuotanto monipuolistui ja uusia tuotteita kehitettiin vanhojen klassikoiden rinnalle. Pääasiallisina kohteina olivat kodit ja erityisesti vapaa-ajan asunnot ympäri Suomen. Valmistusmateriaali oli pitkään laadukas suomalainen mänty, mutta 2000-luvulla materiaalivalikoimaan otettiin mukaan myös koivu. Pirtakka keskittyi tarjoamaan kotimaisen, ekologisesti kestävän vaihtoehdon ulkomaiselle huonekalutuonnille: yrityksen tuotteet oli tehty kestämään sukupolvelta toiselle.

Tunnustuksena tekemästään työstä Pirtakka on saanut Mäntyharjun ”Vuoden Yrittäjä”-palkinnon vuonna 1987 sekä ”Maakunnallinen Yrittäjä”-palkinnon vuonna 1996.

Pirtakka keskittyi pääasiassa kotimaan markkinoihin, jossa asiakkaina olivat yksityiset huonekaluliikkeet kautta maan sekä suuret kalusteketjut, kuten Isku. Historiansa aikana Pirtakka on toimittanut kalusteita myös ulkomaisille asiakkaille, erityisesti Japaniin.

 

vuodet 2010-

Rakennustarvikkeet
ja palvelut

Keväällä 2010 Pirtakka laajensi liiketoimintaansa, aloittaen rakennustarvikkeiden ja -materiaalien myynnin Mäntyharjulla. Samalla huonekalujen valmistus jäi asteittain taka-alalle, ja vuonna 2012 rakennustarvikkeiden, -materiaalien ja -palveluiden myynti olivat yrityksen pääasiallinen toimenkuva.

 

Täyden palvelun

rakennustarvikeliike.

Pertunmaantie 58, 52700 Mäntyharju

Yhteys

Käyntiosoite

Pertunmaantie 58, Mäntyharju

SOITA MEILLE

020 756 8700

sähköposti