Keittiöt

Keittiöremonttisi kotiin tai mökille alkaa meiltä

Keittiöt

keittiöremppa
ovenkahvat
Keittiöremontti

KEITTiöremonttisi alkaa meiltä

Palvelemme niin pienissä kuin suurissa keittiöremonteissa

Keittiö on yksi tärkeimmistä tiloista kodissasi, joten sen suunnittelu ja toteutus kannattaa tehdä huolella. Keittiön toimivuus on hyvä suunnitella omiin tarpeisiin sopivaksi. Me Pirtakalla autamme sinua suunnittelussa, oli sitten kyse pienestä tai isosta projektista. 

Meiltä saat kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet keittiöremonttia varten.

Meiltä löydät laadukkaat ja toimivat Carlo Casagrande keittiöt. Tutustu laajaan valikoimaan www.carlocasagrande.fi tai tule käymään myymälässämme Mäntyharjulla, jossa pidämme valikoimaa esillä monipuolisesti. Autamme sinua valitsemaan sopivat kalusteet, hanat, työtasot ja kodinkoneet unelmiesi keittiöön.

 

Keittiöpalvelut

KEITTIÖSUUNNITTELU

Suunnitellaan yhdessä uusi keittösi toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti ja tehdään alustavat materiaalivalinnat laajasta kaluste-, työtaso- ja kodinkonemallistostamme.  Käytämme suunnittelussa 3D-ohjelmaa.

kiintokalusteiden kasaus

Kun kalusteet on valittu ja tilattu, kasaamme ne myymälässämme valmiiksi asennusta varten. Tarvittaessa saat kauttamme vinkit hyvistä ja luotettavista keittiön asentajista alueellamme.

Puusepän palvelut

Kiintokalusteet täytyy joskus saada mahtumaan erikoisempiin tiloihin, jotta tila tulee hyötykäyttöön. Siksi teemme tarvittaessa muokkaukset kalusteisiin myös mittatilauksena.

Täyden palvelun

rakennustarvikeliike.

Pertunmaantie 58, 52700 Mäntyharju

Yhteys

Käyntiosoite

Pertunmaantie 58, Mäntyharju

SOITA MEILLE

020 756 8700

sähköposti